Empresa

Dauro Rent és una empresa situada a Berga i a Manresa formada per uns socis amb una llarga experiència dins del món del lloguer de vehicles. Els antecessors comencen l’any 1955 llogant bicicletes, més endavant motos i finalment cotxes com el Seat 600 o el Seat 850.

Actualment lloguem vehicles turisme d’última generació de 4, 5, 7 i 9 places. També lloguem vehicles industrials per al transport de mercaderies, des d’una furgoneta de petites dimensions fins a furgonetes de gran capacitat per fer mudances d’una manera més ràpida i còmoda, aconseguint que el trasllat de la seva càrrega sigui el més eficaç possible. Disposem també de vehicles isotèrmics.

També oferim l’opció de llogar vehicles a llarg termini a partir d’un mes fins a tres anys, depenent dels quilòmetres anuals, podent ser així flexibles en els terminis pactats.

El resultat de tots aquests anys ens motiva per a continuar esforçant-nos en oferir un servei que s’ajusti als més alts estàndards de qualitat exigits pels nostres clients; així dons no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres, estarem encantats d’atendre-us i llogar-vos el vehicle que més s’adapti a les vostres necessitats